Oslo Montessoriskole søker lærer i ungdomsskolen med kroppsøving

 
Oslo Montessoriskole er et pedagogisk faglig sterkt og entusiastisk alternativ bygget på Maria Montessoris prinsipper. Skolen har en veletablert og tilrettelagt pedagogisk plattform som utvikler selvstendighet og mestringsglede hos elevene.
 
Elevene undervises i aldersblandede grupper. Skolen tilbyr et godt arbeidsmiljø, fornøyde elever og aktive foreldre.
 
Fra skoleåret 2023-24 søker vi etter en lærer med erfaring og kompetanse innenfor kroppsøving, til en 80-100 % stilling i ungdomsskolen. Stillingen vil i utgangspunktet være et vikariat, men med gode muligheter for forlengelse. I tillegg til kroppsøving, er det en fordel med kompetanse i samfunnsfag, KRLE og/eller spes ped.
 
Søkeren får jobbe i et veletablert lærerteam med andre kontaktlærere, faglærere og spesialpedagoger. Søkere med montessoriutdanning eller ønske om videreutdanning innen montessoripedagogikk vil bli vektlagt.
 
Vi søker deg som er fleksibel, vennlig og god på relasjoner og klasseledelse. Du må ha vilje og evne til tett samarbeid med teamet og jobbe med elever i ulike læringssituasjoner.
Personlig egnethet og relevant erfaring vil bli vektlagt.
 
Søknad sendes til rektor Ellen Steina på mail til ellen.steina@montessori.no, innen 24. februar 2023.
Oppstart vil være 1. august 2023.

Ønsker du jobb hos oss?

Selv om vi ikke skulle ha en ledig stilling, er vi hele tiden på jakt etter dyktige tilkallingsvikarer, både til barne- og ungdomsskolen. Da er vi interessert i deg som er glad i barn, har et hjerte for pedagogikk og har god allmennkunnskap. Relevant erfaring er så klart en fordel, men ikke et krav. Som vikar vil du kunne teste ut om læreryrket er noe for deg, kanskje samtidig som du studerer? Kvalifikasjoner vi ser etter hos vikarer:

  • voksen og ansvarlig
  • fleksibel
  • trygg
  • godt humør, robust
  • god allmennkunnskap
  • flytende i norsk muntlig og skriftlig
  • interessert i å jobbe med barn og/eller ungdom
  • interesse for montessoripedagogikk

Hvis du lurer på om dette passer for deg, ta kontakt med oss! Send en e-post til vivian.torp@montessori.no, så vil vi ta kontakt med deg for evt å avtale et møte.