Lærere i barne- og ungdomsskolen

 
Oslo Montessoriskole er et pedagogisk faglig sterkt og entusiastisk alternativ bygget på Maria Montessoris prinsipper. Skolen har en veletablert og tilrettelagt pedagogisk plattform som utvikler selvstendighet og mestringsglede hos elevene.
 
Elevene undervises i aldersblandede grupper. Skolen tilbyr et godt arbeidsmiljø, fornøyde elever og aktive foreldre.

 
Vi søker etter flere nye tilskudd til vår flotte lærerstab. Til skoleåret 2023-24 trenger vi lærere både i barne- og ungdomsskolen. Vi ansetter helst i 100 % stilling, men vi er åpne for deltidsstillinger når kandidaten er den rette. Vi har mulighet for både årsvikariater og fast ansettelse, når ansettelsesvilkårene oppfylles.

Vi søker deg som er fleksibel, vennlig men bestemt og god på relasjoner og klasseledelse. Du har god faglig tyngde, og du må ha vilje og evne til tett samarbeid med teamet og jobbe med elever i ulike læringssituasjoner. Du må helst ha godkjent offentlig lærerutdanning, samt montessoriutdanning for den aktuelle aldersgruppen, men personlig egnethet og relevant erfaring vil også bli vektlagt.

Til ungdomstrinnet søker vi etter en lærer med kompetanse i fortrinnsvis norsk og engelsk. Til barnetrinnet søker vi etter en montessoripedagog med kompetanse innen begynneropplæring, samt en grunnskolelærer med enten montessoriutdanning og / eller offentlig lærerutdanning 1-7 eller 5-10.

Søkerne får jobbe i veletablerte lærerteam med andre kontaktlærere, faglærere og spesialpedagoger. Søkere med montessoriutdanning eller interesse for og ønske om videreutdanning innen montessoripedagogikk vil bli vektlagt.

Søknad sendes til rektor Ellen Steina på mail til ellen.steina@montessori.no, snarest.

Ønsker du jobb hos oss?

Selv om vi ikke skulle ha en ledig stilling, er vi hele tiden på jakt etter dyktige tilkallingsvikarer, både til barne- og ungdomsskolen. Da er vi interessert i deg som er glad i barn, har et hjerte for pedagogikk og har god allmennkunnskap. Relevant erfaring er så klart en fordel, men ikke et krav. Som vikar vil du kunne teste ut om læreryrket er noe for deg, kanskje samtidig som du studerer? Kvalifikasjoner vi ser etter hos vikarer:

  • voksen og ansvarlig
  • fleksibel
  • trygg
  • godt humør, robust
  • god allmennkunnskap
  • flytende i norsk muntlig og skriftlig
  • interessert i å jobbe med barn og/eller ungdom
  • interesse for montessoripedagogikk

Hvis du lurer på om dette passer for deg, ta kontakt med oss! Send en e-post til vivian.torp@montessori.no, så vil vi ta kontakt med deg for evt å avtale et møte.